No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Истра 1961 vs Шибеник

Денес понеделник во 17:00 дерби натпреварот во 1. ХНЛ помеѓу Истра 1961 и Шибеник Според букмејкерите, во овој натпревар Истра 1961 влегува како целосен фаворит за да освои 3 бода. Што се однесува на коефициентите […]

No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Шибеник vs Истра 1961

Во рамките на 1. ХНЛ,петок во 17:00 часот ќе играат Шибеник и Истра 1961 Неизвесен натпревар во 1. ХНЛ. Но букмејкерите со мала разлика го фаворизираат тимот на Истра 1961. Сепак, ние сме тука да […]