No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Спортинг Хихон vs СД Еибар

Во рамките на Куп на Кралот,четврток во 11:00 часот ќе играат Спортинг Хихон и СД Еибар Неизвесен натпревар во Куп на Кралот. Но букмејкерите со мала разлика го фаворизираат тимот на СД Еибар. Сепак, ние […]

No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Рајо Махадахонда vs Спортинг Хихон

четврток,18/10 2018 е празник во Шпанија.Рајо Махадахонда и Спортинг Хихон во борба за трите бода. Денес ни претстои еден тежок натпревар помеѓу Рајо Махадахонда и Спортинг Хихон. Според букмејкерите мал фаворит е Спортинг Хихон. Ние […]

No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Нумансија vs Спортинг Хихон

четврток,13/9 2018 е празник во Шпанија.Нумансија и Спортинг Хихон во борба за трите бода. Натпреварот помеѓу двата тима е тесен, иако коефициентите на букмејкерите ни укажуваат дека Нумансија е мал фаворит. Доколку сакате да поставите […]