Спореди ги коефициентите за Рајо Махадахонда vs Спортинг Хихон

четврток,18/10 2018 е празник во Шпанија.Рајо Махадахонда и Спортинг Хихон во борба за трите бода.

Денес ни претстои еден тежок натпревар помеѓу Рајо Махадахонда и Спортинг Хихон. Според букмејкерите мал фаворит е Спортинг Хихон. Ние од нивната понуда ги издвоиме најголемите коефициенти. За победа на домаќинот Fonbet и Unibet ни нуди коефициент 3.15. Најголемиот коефициент во вредност од 3.25 го издвојуваме од 3.25, а влогот за Спортинг Хихон ќе го ставиме во 1xbet кој ни нуди коефициент 2.53.

Колку голови ќе се постигнат на дуелот помеѓу Рајо Махадахонда и Спортинг Хихон? Коефициентите од букмејкерите укажуваат дека шансите за 3 или повеќе голови се 36.2%, додека веројатноста за помалку од 3 голови е 63.8%. Доколку сметате дека овој натпревар ќе има 3 или повеќе голови, изиграјте го на 1xbet со коефициент од 2.71. Ако вашето мислење е 0-2 гола вложете во 10BET за да имате коефициент од 1.54.

Во изедначен натпревар, не е ни чудо што најпопуларниот азиски хендикеп нуди нулта хендикеп.
За Рајо Махадахонда да победи со хендикеп 0.00 : 0.00, Fonbet нуди коефициент 2.15.
За Спортинг Хихон да победи со хендикеп 0.00 : 0.00, 1xbet нуди коефициенти 1.79.

Доколку натпреварот заврши со нерешен резултат, влогот ви се враќа назад.

Комплетна понуда на коефициенти за Рајо Махадахонда и Спортинг Хихон.

Најдобриот македонски портал за обложувачи! Посетете го kladenje.mk!