Спореди ги коефициентите за АЦ Милан vs Рома

петок,31/8 2018 е празник во Италија.АЦ Милан и Рома во борба за трите бода.

Натпреварот помеѓу двата тима е тесен, иако коефициентите на букмејкерите ни укажуваат дека АЦ Милан е мал фаворит. Доколку сакате да поставите облог на АЦ Милан, најдобра понуда ви нуди 1xbet со коефициент од 2.53. Доколку вашата одлука е да ставите облог на Marathonbet и 1xbet , тогаш ви нудиме најголем коефициент во вредност од Marathonbet и 1xbet единствено во Marathonbet и 1xbet. За сите кои мислат дека натпреварот меѓу АЦ Милан и Рома ќе заврши во корист на гостинот, препорачуваме да го ставите облог во Bet 365 со коефициент од 3.00.

За натпреварот помеѓу АЦ Милан и Рома кој ќе се одигра петок на 31/8 2018 во 18:30, ние ви ги одделивме највисоките коефициенти за 0-2 гола и 3+.
1xbet – 2.15
Dafabet – 1.83

Непредвидливиот натпревар во Серија А помеѓу АЦ Милан и Рома му даде „право“ на азискиот хендикеп да постави нулта хендикеп.
За АЦ Милан да издвои победа со хендикеп 0.00 : 0.00,Marathonbet, 1xbet и Dafabet нуди коефициент вреден 1.83.
За Рома да си замине како победник Marathonbet и 1xbet наградува со влог помножен по 2.16.

Нерешениот резултат ќе ви го врати влогот на вашата сметка.

Комплетна понуда на коефициенти за АЦ Милан и Рома.

Не заборавајте да ја посетите kladenje.mk