Спореди ги коефициентите за Turan-T vs AZAL

Во рамките на I Divizion,среда во 11:30 часот ќе играат Turan-T и AZAL

Што се однесува до коефициентите од букмејкерите, тие за натпреварот помеѓу Turan-T и AZAL акцентот за фаворит го ставаат на Turan-T. Во понудата кои тие ни ја претставуваат најголемиот коефициент во вредност од 2.40 ни го нуди Betway. Доколку сакате да „заработите“ на реми тогаш изиграјте во William Hill со коефициент од 4.33. За сите кои веруваат во победа на AZAL ви го нудиме најголемиот коефициент во вредност од 3.50 кој може да го најдете во William Hill.

Светските букмејкери очекуваат само неколку голови да бидат постигнат и на натпреварот помеѓу Turan-T and AZAL.

Најзастапена граница за голови е 1.50.
Betway – 1.20 за повеќе
Unibet – 4.60 за помалку

Азискиот хендикеп во најпопуларните обложувалници за натпреварот помеѓу Turan-T и AZAL нуди 0.00:0.50. Тоа во превод значи дека доколку вашиот облог го ставите на AZAL и истиот победи вие сте добитни, но добивате и на нерешен резултат.

Најдобрите коефициенти може да ви ги понудиме од:
12bet.com: 2.36 за Turan-T
10BET: 1.54 за AZAL

Коефициенти за натпреварот помеѓу Turan-T и AZAL тука!

Најдобриот македонски портал за обложувачи! Постете го!
kladenje.mk