No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: ФЦ Интернационале Милано vs АС Рома

Денес недела во 19:45 дерби натпреварот во Серија А помеѓу ФЦ Интернационале Милано и АС Рома Што се однесува до коефициентите од букмејкерите, тие за натпреварот помеѓу ФЦ Интернационале Милано и АС Рома акцентот за […]

No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за АЦФ Фиорентина vs ФЦ Интернационале Милано

Денес петок во 19:45 дерби натпреварот во Серија А помеѓу АЦФ Фиорентина и ФЦ Интернационале Милано Натпреварот помеѓу двата тима е тесен, иако коефициентите на букмејкерите ни укажуваат дека АЦФ Фиорентина е мал фаворит. Доколку […]

No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за ФЦ Интернационале Милано vs СС Лацио

Денес сабота во 17:00 дерби натпреварот во Серија А помеѓу ФЦ Интернационале Милано и СС Лацио За дуелот помеѓу ФЦ Интернационале Милано и СС Лацио, букмејкерите акцентот го ставаат на победа за ФЦ Интернационале Милано. […]

No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за ФЦ Интернационале Милано vs Удинезе Калчо

Во рамките на Серија А,сабота во 14:00 часот ќе играат ФЦ Интернационале Милано и Удинезе Калчо На овој натпревар помеѓу ФЦ Интернационале Милано и Удинезе Калчо домашните имаат огормна предност според букмејкерите. За конечен исход, […]

No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Јувентус ФК vs ФЦ Интернационале Милано

сабота,9/12 2017 е празник во Италија.Јувентус ФК и ФЦ Интернационале Милано во борба за трите бода. За дуелот помеѓу Јувентус ФК и ФЦ Интернационале Милано, букмејкерите акцентот го ставаат на победа за Јувентус ФК. Имајќи […]