No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за ХЈК vs Црвена Звезда

Денес среда во 16:00 дерби натпреварот во УЕФА Лига на Шампиони помеѓу ХЈК и Црвена Звезда Што се однесува на денешниот натпревар во УЕФА Лига на Шампиони помеѓу ХЈК и Црвена Звезда, букмејкерите го фаворизираат […]

No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за ХЈК vs Бате Борисов

Во рамките на УЕФА Лига на Шампиони,среда во 16:00 часот ќе играат ХЈК и Бате Борисов Неизвесен натпревар во УЕФА Лига на Шампиони. Но букмејкерите со мала разлика го фаворизираат тимот на Бате Борисов. Сепак, […]

No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Бате Борисов vs ХЈК

Во рамките на УЕФА Лига на Шампиони,среда во 17:00 часот ќе играат Бате Борисов и ХЈК Според букмејкерите, во овој натпревар Бате Борисов влегува како целосен фаворит за да освои 3 бода. Што се однесува […]