No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Сасуоло vs Киево Верона

Во рамките на Серија А,четврток во 17:00 часот ќе играат Сасуоло и Киево Верона Тимот на Сасуоло, според букмејкерите е фаворит во овој дуел. Нашата презентација во поглед на најголемите коефициенти за овој натпревар е […]

No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Сасуоло vs Каљари

Во рамките на Серија А,сабота во 14:00 часот ќе играат Сасуоло и Каљари Што се однесува до денешниот натпревар во Серија А помеѓу Сасуоло и Каљари, букмејкерите сметаат дека Сасуоло е фаворит само поради тоа […]

No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за СПАЛ 2013 vs Сасуоло

Во рамките на Серија А,четврток во 17:00 часот ќе играат СПАЛ 2013 и Сасуоло Што се однесува до коефициентите од букмејкерите, тие за натпреварот помеѓу СПАЛ 2013 и Сасуоло акцентот за фаворит го ставаат на […]

No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Сасуоло vs Емполи

Денес петок во 18:30 дерби натпреварот во Серија А помеѓу Сасуоло и Емполи Што се однесува до денешниот натпревар во Серија А помеѓу Сасуоло и Емполи, букмејкерите сметаат дека Сасуоло е фаворит само поради тоа […]