Спореди ги коефициентите за Turan-T vs AZAL

Во рамките на I Divizion,среда во 11:30 часот ќе играат Turan-T и AZAL

Натпреварот помеѓу двата тима е тесен, иако коефициентите на букмејкерите ни укажуваат дека Turan-T е мал фаворит. Доколку сакате да поставите облог на Turan-T, најдобра понуда ви нуди 10BET, Betway, 12bet.com, Coral, NetBet и Ladbrokes со коефициент од 2.40. Доколку вашата одлука е да ставите облог на 12bet.com , тогаш ви нудиме најголем коефициент во вредност од 12bet.com единствено во 12bet.com. За сите кои мислат дека натпреварот меѓу Turan-T и AZAL ќе заврши во корист на гостинот, препорачуваме да го ставите облог во William Hill со коефициент од 2.62.

Светските букмејкери очекуваат само неколку голови да бидат постигнат и на натпреварот помеѓу Turan-T and AZAL.

Најзастапена граница за голови е 1.50.
Betway – 1.20 за повеќе
Unibet – 4.60 за помалку

Азискиот хендикеп во најпопуларните обложувалници за натпреварот помеѓу Turan-T и AZAL нуди 0.00:0.50. Тоа во превод значи дека доколку вашиот облог го ставите на AZAL и истиот победи вие сте добитни, но добивате и на нерешен резултат.

Најдобрите коефициенти може да ви ги понудиме од:
10BET: 2.41 за Turan-T
10BET и 12bet.com: 1.51 за AZAL

Погледнете ги сите коефициенти за дуелот помеѓу Turan-T и AZAL.

Рецензии, алатки за обложување, типови и анализа специјално за вас на kladenje.mk