No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Фламенго vs Сантос

Во рамките на Серија А,четврток во 19:00 часот ќе играат Фламенго и Сантос Што се однесува до денешниот натпревар во Серија А помеѓу Фламенго и Сантос, букмејкерите сметаат дека Фламенго е фаворит само поради тоа […]

No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Фламенго vs Флуминенсе

Во рамките на Серија А,сабота во 20:00 часот ќе играат Фламенго и Флуминенсе Според букмејкерите, во овој натпревар Фламенго влегува како целосен фаворит за да освои 3 бода. Што се однесува на коефициентите најголемата понуда […]

No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Фламенго vs Ботафого

Во рамките на Серија А,сабота во 22:00 часот ќе играат Фламенго и Ботафого Денешниот натпревар во Серија А помеѓу Фламенго и Ботафого би требало да мине без проблем. Со оглед на тоа што букмејкерите целосната […]

No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Флуминенсе vs Фламенго

четврток,7/6 2018 е празник во Бразил.Флуминенсе и Фламенго во борба за трите бода. Што се однесува на денешниот натпревар во Серија А помеѓу Флуминенсе и Фламенго, букмејкерите го фаворизираат тимот на Фламенго. Ние сме тука […]

No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Фламенго vs Бахија

четврток,31/5 2018 е празник во Бразил.Фламенго и Бахија во борба за трите бода. Денешниот натпревар во Серија А помеѓу Фламенго и Бахија би требало да мине без проблем. Со оглед на тоа што букмејкерите целосната […]