No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Хувентуд vs Луверденсе

понеделник,1/7 2019 е празник во Бразил.Хувентуд и Луверденсе во борба за трите бода. Според букмејкерите, во овој натпревар Хувентуд влегува како целосен фаворит за да освои 3 бода. Што се однесува на коефициентите најголемата понуда […]

No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Ботафого (Жоао Песоа) vs Трезе

Денес понеделник во 23:00 дерби натпреварот во Серија Ц помеѓу Ботафого (Жоао Песоа) и Трезе Тимот на Ботафого (Жоао Песоа), според букмејкерите е фаворит во овој дуел. Нашата презентација во поглед на најголемите коефициенти за […]

No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Глобо vs Санта Круз

понеделник,17/6 2019 е празник во Бразил.Глобо и Санта Круз во борба за трите бода. Натпреварот помеѓу двата тима е тесен, иако коефициентите на букмејкерите ни укажуваат дека Глобо е мал фаворит. Доколку сакате да поставите […]

No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Салгуеиро vs Конфианча

Во рамките на Серија Ц,понеделник во 23:00 часот ќе играат Салгуеиро и Конфианча Дерби натпреварот во Серија Ц помеѓу Салгуеиро и Конфианча кој што ќе се одигра понеделник на 25/6 2018 во 23:00 букмејкерите укажуваат […]