Спореди ги коефициентите за Франција vs Белорусија

вторник,10/10 2017 е празник во Меѓународен.Франција и Белорусија во борба за трите бода.

На овој натпревар очекуваме најмалку 3 голови. Доколку се согласувате со нас, нашата препорака е вашиот влог да го ставете на Betsson Sportsbook, Betfred, Cash Point, skybet, Ladbrokes и Nordicbet и до добиете коефициент 1.29. Доколку вашето мислење е дека не очекува тврд натпревар со помалку од 3 голови, изиграјте на 1xbet и Marathonbet со коефициент вреден 3.98.

Комплетна понуда на коефициенти за Франција и Белорусија.

Рецензии, алатки за обложување, типови и анализа специјално за вас на kladenje.mk