No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Дижон vs Ленс

Во рамките на Лига 1,недела во 19:00 часот ќе играат Дижон и Ленс Натпреварот помеѓу двата тима е тесен, иако коефициентите на букмејкерите ни укажуваат дека Дижон е мал фаворит. Доколку сакате да поставите облог […]

No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Ленс vs Дижон

Денес четврток во 18:45 дерби натпреварот во Лига 1 помеѓу Ленс и Дижон Во Лига 1 не чека интересен натпревар. Дуелот помеѓу Ленс и Дижонкој што ќе се игра четврток на 30/5 2019 во 18:45 […]

No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Троа vs Ленс

Денес петок во 16:00 дерби натпреварот во Лига 1 помеѓу Троа и Ленс Натпреварот помеѓу двата тима е тесен, иако коефициентите на букмејкерите ни укажуваат дека Троа е мал фаворит. Доколку сакате да поставите облог […]

No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Париз ФК vs Ленс

Денес вторник во 18:45 дерби натпреварот во Лига 1 помеѓу Париз ФК и Ленс Дерби натпреварот во Лига 1 помеѓу Париз ФК и Ленс кој што ќе се одигра вторник на 21/5 2019 во 18:45 […]

No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Сент-Етјен vs Монпеље

Во рамките на Лига 1,петок во 18:45 часот ќе играат Сент-Етјен и Монпеље Според букмејкерите, во овој натпревар Сент-Етјен влегува како целосен фаворит за да освои 3 бода. Што се однесува на коефициентите најголемата понуда […]

No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Олимпик Марсеј vs ФК Бордо

Денес вторник во 18:00 дерби натпреварот во Лига 1 помеѓу Олимпик Марсеј и ФК Бордо Натпреварот помеѓу двата тима е тесен, иако коефициентите на букмејкерите ни укажуваат дека Олимпик Марсеј е мал фаворит. Доколку сакате […]

No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Ним Олимпик vs Анжер

Денес среда во 18:00 дерби натпреварот во Лига 1 помеѓу Ним Олимпик и Анжер Што се однесува до денешниот натпревар во Лига 1 помеѓу Ним Олимпик и Анжер, букмејкерите сметаат дека Ним Олимпик е фаворит […]

No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Монако vs Ница

Во рамките на Лига 1,среда во 18:00 часот ќе играат Монако и Ница Што се однесува до коефициентите од букмејкерите, тие за натпреварот помеѓу Монако и Ница акцентот за фаворит го ставаат на Монако. Во […]

No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Анжер vs ФК Бордо

вторник,15/1 2019 е празник во Франција.Анжер и ФК Бордо во борба за трите бода. Што се однесува до коефициентите од букмејкерите, тие за натпреварот помеѓу Анжер и ФК Бордо акцентот за фаворит го ставаат на […]

No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Амиен СЦ vs Анжер

вторник,8/1 2019 е празник во Франција.Амиен СЦ и Анжер во борба за трите бода. Денес ни претстои еден тежок натпревар помеѓу Амиен СЦ и Анжер. Според букмејкерите мал фаворит е Анжер. Ние од нивната понуда […]