Спореди ги коефициентите за Интернационал vs Сеара

понеделник,23/7 2018 е празник во Бразил.Интернационал и Сеара во борба за трите бода.

Интернационал е огромен фаворит во натпреварот против Сеара. Врз основа на коефициентите на пазарот кои ги нудат букмејкерите, веројатноста за победа на Интернационал е околу 69.8%. PinnacleSports има најмалку доверба во Интернационал и нуди 1.43 за победа. За иненадување, односно за победа на Сеара најдобрата понуда е на Sportingbet и Betfair SB со коефициент 11.00.
Најдобриот коефициент за нерешен исход го има Sportingbet и William Hill со вредност од 4.75.

За натпреварот помеѓу Интернационал и Сеара кој ќе се одигра понеделник на 23/7 2018 во 23:00, ние ви ги одделивме највисоките коефициенти за 0-2 гола и 3+.
Dafabet – 1.77
1xbet – 2.22

Азискиот хендикеп ја користи разликата во квалитетот на двата тима, па затоа ни нуди 0.00: 1.25. Тоа значи дека доколку се обложите на Интернационал и тој победи со разлика од два гола ќе ја добиете целосната добивка, но доколку победи само со еден гол ќе го загубите половина од вашиот влог.
Доколку вашиот облог го ставите на гостинот, вие сте добитни со победа, но и со нерешено. Ако Сеара изгуби со еден гол разлика, во тој случај половина од вашиот влог се враќа на вашата сметка.
Најдобрите коефициенти за овој натпревар се понудени од:
PinnacleSports: 2.06
1xbet: 1.91

Коефициенти за натпреварот помеѓу Интернационал и Сеара тука!

Не заборавајте да ја посетите kladenje.mk