No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Васко де Гама vs Сеара

Денес четврток во 22:15 дерби натпреварот во Серија А помеѓу Васко де Гама и Сеара Што се однесува до денешниот натпревар во Серија А помеѓу Васко де Гама и Сеара, букмејкерите сметаат дека Васко де […]

No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Флуминенсе vs Сеара

Во рамките на Серија А,понеделник во 22:00 часот ќе играат Флуминенсе и Сеара Што се однесува до денешниот натпревар во Серија А помеѓу Флуминенсе и Сеара, букмејкерите сметаат дека Флуминенсе е фаворит само поради тоа […]

No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Сеара vs Ботафого

Денес понеделник во 23:00 дерби натпреварот во Серија А помеѓу Сеара и Ботафого Во Серија А не чека интересен натпревар. Дуелот помеѓу Сеара и Ботафогокој што ќе се игра понеделник на 15/10 2018 во 23:00 […]

No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Америка (МГ) vs Сеара

недела,9/9 2018 е празник во Бразил.Америка (МГ) и Сеара во борба за трите бода. Во Серија А не чека интересен натпревар. Дуелот помеѓу Америка (МГ) и Сеаракој што ќе се игра недела на 9/9 2018 […]

No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Интернационал vs Сеара

понеделник,23/7 2018 е празник во Бразил.Интернационал и Сеара во борба за трите бода. Интернационал е огромен фаворит во натпреварот против Сеара. Врз основа на коефициентите на пазарот кои ги нудат букмејкерите, веројатноста за победа на […]