Спореди ги коефициентите за Манчестер Сити vs Кардиф Сити

среда,3/4 2019 е празник во Англија.Манчестер Сити и Кардиф Сити во борба за трите бода.

За натпреварот помеѓу Манчестер Сити и Кардиф Сити, светските букмејкери тимот на Манчестер Сити го перцепираат како огромен фаворит. За вас ние ги издвоивме само највисоките понуди а тие гласат:
Betway – 1.07
[%BOOK_1X2_Х%] – [%ODDS_1X2_Х%]
Unibet – 46.00

На натпреварот помеѓу Манчестер Сити и Кардиф Сити се очекуваат многу голови. Доколку вашето мислење е спортивно на ова и вашето мислење е дека ке има 0,1 или 2 голови најмногу ќе заработите ако вложите на Betfair SB бидејќи коефициентот само таму има вредност 4.75. За 3 или повеќе гола најдобрата понуда ја имаме од
Betway и Dafabet со коефициент од 1.22 .

Коефициенти за натпреварот помеѓу Манчестер Сити и Кардиф Сити тука!

Најдобриот македонски портал за обложувачи! Посетете го kladenje.mk!