No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Флуминенсе vs Аваи

Денес понеделник во 23:00 дерби натпреварот во Серија А помеѓу Флуминенсе и Аваи Според букмејкерите, во овој натпревар Флуминенсе влегува како целосен фаворит за да освои 3 бода. Што се однесува на коефициентите најголемата понуда […]

No Picture
Натпревар на денот

Спореди ги коефициентите за Флуминенсе vs Сеара

Во рамките на Серија А,понеделник во 22:00 часот ќе играат Флуминенсе и Сеара Што се однесува до денешниот натпревар во Серија А помеѓу Флуминенсе и Сеара, букмејкерите сметаат дека Флуминенсе е фаворит само поради тоа […]

No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Фламенго vs Флуминенсе

Во рамките на Серија А,сабота во 20:00 часот ќе играат Фламенго и Флуминенсе Според букмејкерите, во овој натпревар Фламенго влегува како целосен фаворит за да освои 3 бода. Што се однесува на коефициентите најголемата понуда […]

No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Флуминенсе vs Виториа

Денес четврток во 22:00 дерби натпреварот во Серија А помеѓу Флуминенсе и Виториа Денешниот натпревар во Серија А помеѓу Флуминенсе и Виториа би требало да мине без проблем. Со оглед на тоа што букмејкерите целосната […]

No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Флуминенсе vs Фламенго

четврток,7/6 2018 е празник во Бразил.Флуминенсе и Фламенго во борба за трите бода. Што се однесува на денешниот натпревар во Серија А помеѓу Флуминенсе и Фламенго, букмејкерите го фаворизираат тимот на Фламенго. Ние сме тука […]

No Picture
Натпревар на денот

Натпревар на денот: Парана Клуб vs Флуминенсе

Денес понеделник во 23:00 дерби натпреварот во Серија А помеѓу Парана Клуб и Флуминенсе Натпреварот помеѓу двата тима е тесен, иако коефициентите на букмејкерите ни укажуваат дека Парана Клуб е мал фаворит. Доколку сакате да […]