Натпревар на денот: Олимпик Марсеј vs Атлетико Мадрид

среда,16/5 2018 е празник во Меѓународен.Олимпик Марсеј и Атлетико Мадрид во борба за трите бода.

Немаме сомнеж за овој натпревар дека Атлетико Мадрид е фаворит. Тоа го докажува и квалитетот на својот тим, за разлика од тимот на Олимпик Марсеј.

Најдобрите коефициенти за конечениот исход на овој натпревар се:
PinnacleSports: 4.52
1xbet: 3.36
1xbet: 2.04

За натпреварот помеѓу Олимпик Марсеј и Атлетико Мадрид кој ќе се одигра среда на 16/5 2018 во 18:45, ние ви ги одделивме највисоките коефициенти за 0-2 гола и 3+.
Tipico и Rivalo.com – 1.65
1xbet – 2.54

Во изедначен натпревар, не е ни чудо што најпопуларниот азиски хендикеп нуди нулта хендикеп.
За Олимпик Марсеј да победи со хендикеп 0.00 : 0.00, Unibet нуди коефициент 3.15.
За Атлетико Мадрид да победи со хендикеп 0.00 : 0.00, PinnacleSports нуди коефициенти 1.41.

Доколку натпреварот заврши со нерешен резултат, влогот ви се враќа назад.

Коефициенти за натпреварот помеѓу Олимпик Марсеј и Атлетико Мадрид тука!

Рецензии, алатки за обложување, типови и анализа специјално за вас на kladenje.mk