Спореди ги коефициентите за Фулам vs Вулверхемптон Вандерерс

среда,26/12 2018 е празник во Англија.Фулам и Вулверхемптон Вандерерс во борба за трите бода.

Денес ни претстои еден тежок натпревар помеѓу Фулам и Вулверхемптон Вандерерс. Според букмејкерите мал фаворит е Вулверхемптон Вандерерс. Ние од нивната понуда ги издвоиме најголемите коефициенти. За победа на домаќинот PinnacleSports ни нуди коефициент 3.02. Најголемиот коефициент во вредност од 3.25 го издвојуваме од 3.25, а влогот за Вулверхемптон Вандерерс ќе го ставиме во 1xbet кој ни нуди коефициент 2.71.

За натпреварот помеѓу Фулам и Вулверхемптон Вандерерс кој ќе се одигра среда на 26/12 2018 во 12:30, ние ви ги одделивме највисоките коефициенти за 0-2 гола и 3+.
Dafabet – 1.67
Betfair SB и PinnacleSports – 2.45

Во изедначен натпревар, не е ни чудо што најпопуларниот азиски хендикеп нуди нулта хендикеп.
За Фулам да победи со хендикеп 0.00 : 0.00, Dafabet нуди коефициент 2.10.
За Вулверхемптон Вандерерс да победи со хендикеп 0.00 : 0.00, 1xbet нуди коефициенти 1.88.

Доколку натпреварот заврши со нерешен резултат, влогот ви се враќа назад.

Комплетна понуда на коефициенти за Фулам и Вулверхемптон Вандерерс.

Најдобриот македонски портал за обложувачи! Посетете го kladenje.mk!