Натпревар на денот: АДО Ден Хаг vs Вилем 2

среда,15/5 2019 е празник во Холандија.АДО Ден Хаг и Вилем 2 во борба за трите бода.

Немаме дилема за натпреварот помеѓу АДО Ден Хаг и Вилем 2. Со оглед на тоа што оваа сезона Вилем 2 игра многу подобро од АДО Ден Хаг, ние и светските букмејкери како фаворит ќе го избереме гостинот. Најголемиот коефициент за победа на гостинот ни го нуди PinnacleSports со вредност од 2.27. За нерешен резултат вредноста на коефициентот е 3.95 на PinnacleSports. За изненадување и победа на домаќинот највисоката понуда ја превземаме од Bet 365, а вредноста на коефициентот е 3.20.

На овој натпревар очекуваме најмалку 3 голови. Доколку се согласувате со нас, нашата препорака е вашиот влог да го ставете на Tipico и до добиете коефициент 1.45. Доколку вашето мислење е дека не очекува тврд натпревар со помалку од 3 голови, изиграјте на Unibet со коефициент вреден 3.05.

Коефициенти за натпреварот помеѓу АДО Ден Хаг и Вилем 2 тука!

Не заборавајте да ја посетите kladenje.mk