Спореди ги коефициентите за Валвијк vs НЕЦ

Денес вторник во 16:30 дерби натпреварот во Ередивизија помеѓу Валвијк и НЕЦ

Натпреварот помеѓу двата тима е тесен, иако коефициентите на букмејкерите ни укажуваат дека Валвијк е мал фаворит. Доколку сакате да поставите облог на Валвијк, најдобра понуда ви нуди PinnacleSports со коефициент од 2.39. Доколку вашата одлука е да ставите облог на PinnacleSports , тогаш ви нудиме најголем коефициент во вредност од PinnacleSports единствено во PinnacleSports. За сите кои мислат дека натпреварот меѓу Валвијк и НЕЦ ќе заврши во корист на гостинот, препорачуваме да го ставите облог во Sportingbet и bwin со коефициент од 2.80.

На овој натпревар очекуваме најмалку 3 голови. Доколку се согласувате со нас, нашата препорака е вашиот влог да го ставете на Sportingbet, bwin и Betfair SB и до добиете коефициент 1.40. Доколку вашето мислење е дека не очекува тврд натпревар со помалку од 3 голови, изиграјте на Ladbrokes и Coral со коефициент вреден 3.10.

Азискиот хендикеп за овој натпревар „излегува“ со понуда 0.00:0.25, практично тоа значи дека доколку се обложите на НЕЦ и тој победи, вие ќе си ја добиете добивката во целост, но доколку имаме нерешен резултат половина од влогот ќе ви биде на вашата сметка. Најдобрата понуда за овој натпревар со овој тип на игра ја имаат:
1xbet: 2.13
PinnacleSports: 1.81

Комплетна понуда на коефициенти за Валвијк и НЕЦ.

Не заборавајте да ја посетите kladenje.mk