Спореди ги коефициентите за Атлетик Клуб Билбао vs СД Еибар

Во рамките на Ла Лига,петок во 20:00 часот ќе играат Атлетик Клуб Билбао и СД Еибар

Што се однесува до денешниот натпревар во Ла Лига помеѓу Атлетик Клуб Билбао и СД Еибар, букмејкерите сметаат дека Атлетик Клуб Билбао е фаворит само поради тоа што ќе има поддршка од домашните навивачи. Вам ве советуваме својот облог да го ставите на највисоката понуда од светските букмејкери. Проследете го нашиот избор:
1xbet – 2.00
Interwetten – 3.60
Betfair SB и Interwetten – 4.50

За натпреварот помеѓу Атлетик Клуб Билбао и СД Еибар кој ќе се одигра петок на 26/1 2018 во 20:00, ние ви ги одделивме највисоките коефициенти за 0-2 гола и 3+.
1xbet – 1.83
Dafabet – 2.18

Азискиот хендикеп за овој натпревар е 0.00: 0.75. Практично тоа значи дека доколку вашиот облог го ставите на СД Еибар, и тие победат или натпреварот заврши нерешено ќе ја добиете целата вредност, доколку загуби со еден гол, половина од влогот ќе ви биде вратен. Од друга страна, ако изиграте на Атлетик Клуб Билбао и тие победат ќе си добиете добивка, но ако победат само со еден гол разлика, половина од уплатата ќе ви се врати, а другата половина ќе ви биде добитна помножена со коефициентот.
Највисоките коефициенти ни се претставени од:
Dafabet: 2.27 за Атлетик Клуб Билбао
1xbet: 1.75 за СД Еибар

Коефициенти за натпреварот помеѓу Атлетик Клуб Билбао и СД Еибар тука!

Најдобриот македонски портал за обложувачи! Посетете го kladenje.mk!