Спореди ги коефициентите за Ајачио vs Ле Авр

петок,18/5 2018 е празник во Франција.Ајачио и Ле Авр во борба за трите бода.

Што се однесува до коефициентите од букмејкерите, тие за натпреварот помеѓу Ајачио и Ле Авр акцентот за фаворит го ставаат на Ајачио. Во понудата кои тие ни ја претставуваат најголемиот коефициент во вредност од 2.47 ни го нуди 1xbet. Доколку сакате да „заработите“ на реми тогаш изиграјте во Fonbet со коефициент од 3.35. За сите кои веруваат во победа на Ле Авр ви го нудиме најголемиот коефициент во вредност од 3.28 кој може да го најдете во Marathonbet.

Во рамките на Лига 1 очекуваме на дуелот помеѓу Ајачио и Ле Авр да бидат постигнати неколку голови.
1xbet ни нуди 2.33 за 3 или повќе голови, додека 1xbet нуди 1.69 за 0-2 гола.

Азискиот хендикеп за овој натпревар „излегува“ со понуда 0.00:0.25, практично тоа значи дека доколку се обложите на Ле Авр и тој победи, вие ќе си ја добиете добивката во целост, но доколку имаме нерешен резултат половина од влогот ќе ви биде на вашата сметка. Најдобрата понуда за овој натпревар со овој тип на игра ја имаат:
PinnacleSports: 2.10
Dafabet: 1.84

Коефициенти за натпреварот помеѓу Ајачио и Ле Авр тука!

Најдобриот македонски портал за обложувачи! Посетете го kladenje.mk!