Спореди ги коефициентите за Го Ахед Иглс vs Валвијк

Денес вторник во 16:30 дерби натпреварот во Ередивизија помеѓу Го Ахед Иглс и Валвијк

Денешниот натпревар во Ередивизија помеѓу Го Ахед Иглс и Валвијк би требало да мине без проблем. Со оглед на тоа што букмејкерите целосната доверба им ја даваат на Го Ахед Иглс. Затоа вие ако сакате да заработите на победата на Го Ахед Иглс тоа направете го на PinnacleSports за да добиете коефициент вреден 1.81. Доколку вашиот тип е нерешено, изиграјте го на Unibet со вредност од 4.15. Ако вашето мислење е дека гостинот има шанси да издвои победи, најголемата понуда е на Unibet со вредност од Unibet.

На натпреварот помеѓу Го Ахед Иглс и Валвијк се очекуваат многу голови. Доколку вашето мислење е спортивно на ова и вашето мислење е дека ке има 0,1 или 2 голови најмногу ќе заработите ако вложите на 1xbet бидејќи коефициентот само таму има вредност 2.38. За 3 или повеќе гола најдобрата понуда ја имаме од
1xbet со коефициент од 1.65 .

Азискиот хендикеп за овој натпревар е 0.00: 0.75. Практично тоа значи дека доколку вашиот облог го ставите на Валвијк, и тие победат или натпреварот заврши нерешено ќе ја добиете целата вредност, доколку загуби со еден гол, половина од влогот ќе ви биде вратен. Од друга страна, ако изиграте на Го Ахед Иглс и тие победат ќе си добиете добивка, но ако победат само со еден гол разлика, половина од уплатата ќе ви се врати, а другата половина ќе ви биде добитна помножена со коефициентот.
Највисоките коефициенти ни се претставени од:
PinnacleSports: 2.05 за Го Ахед Иглс
PinnacleSports: 1.85 за Валвијк

Коефициенти за натпреварот помеѓу Го Ахед Иглс и Валвијк тука!

Не заборавајте да ја посетите kladenje.mk