Спореди ги коефициентите за Славија Прага vs Челзи

Во рамките на УЕФА Европа Лига,четврток во 19:00 часот ќе играат Славија Прага и Челзи

И покрај тоа што Челзи игра далеку од дома, тие сеуште се фаворити за да го победат овој натпревар.
1xbet ја има најдобрата понуда со коефициент од 1.73 за победа на Челзи, додека Bet 365 нуди најголем коефициент за победа на Славија Прага. Ако натпреварот заврши нерешено, вие ке добиете најмногу ако уплатите на Nordicbet, бидејќи коефициентот таму има најголема вредност односно 4.05.

За натпреварот помеѓу Славија Прага и Челзи кој ќе се одигра четврток на 11/4 2019 во 19:00, ние ви ги одделивме највисоките коефициенти за 0-2 гола и 3+.
1xbet – 1.93
1xbet – 2.00

Коефициенти за натпреварот помеѓу Славија Прага и Челзи тука!

Не заборавајте да ја посетите kladenje.mk